Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu incir yemek

Rüyada kurtlu incir yemek

Rüyada kurtlu incir yemek amaçlarına nail olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, saygın biri haline geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu incir yemek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kurtlu incir yemek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada incirin içinde kurt görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış incir görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu incir görmek varlıklı kimse olacağına, keyfin kaçacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına rivayet eder.

Rüyada olgun incir yemek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada ham incir yemek eş ve evlat sahibi olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sarı incir yemek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments