Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı incir toplamak

Rüyada sarı incir toplamak

Rüyada sarı incir toplamak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada sarı incir toplamak gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada sarı incir toplamak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah incir topladığını görmek yalan söyleyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada olgun incir toplamak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Rüyada dikenli incir toplamak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada incir yemek ve toplamak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplamak bolluğun ve bereketin düşeceğine, başarısının azalacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments