Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle incir yemek

Rüyada sevgiliyle incir yemek

Rüyada sevgiliyle incir yemek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle incir yemek gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Rüyada sevgiliyle incir yemek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken incir yemek çok doğru bir yol tutulacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuru incir yemek görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada incir üzüm yemek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek çok kötü durumlara düşüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli incir yemek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hint inciri yemek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı incir yemek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments