Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gül vermek

Rüyada sarı gül vermek

Rüyada sarı gül vermek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sarı gül vermek gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada gülerek sarılmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı gül görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı gül toplamak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kişinin iyi hale geleceğine delalettir.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı gül görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ayrılanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada sarı gül aldığını görmek hayatının yoluna gireceğine, zenginleşeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sarı beyaz gül görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulur.

Rüyada sarı gül vermek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi zarar edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments