Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülerek sarılmak

Rüyada gülerek sarılmak

Rüyada gülerek sarılmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada gülerek sarılmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Rüyada beyaz ve sarı gül görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı gül toplamak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı gül almak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gülerek sarılmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalettir.

Rüyada sarı gül koparmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulur.

Rüyada sarı gül vermek küslerin barışacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ve beyaz gül görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments