Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı sarı gül görmek

Rüyada kırmızı sarı gül görmek

Rüyada kırmızı sarı gül görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı gül gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardımcı olmasına izin vermeniz, ekip çalışmasına açık olmanız gerekiyor.

Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı gül görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gül bahçesi görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı demet gül görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, keyifli hale geleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül dikmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek duraklama yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yokluk içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kucakta kırmızı gül görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments