Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gül görmek

Rüyada sarı gül görmek

Rüyada sarı gül görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kazancının azalmayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, hatalı yollara sapılacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı gül gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Rüyada sarı gül görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet eder.

Rüyada sarı gül almak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı gül koparmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada sarı ve pembe gül görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlığının bozulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Rüyada sarı gül aldığını görmek aradaki buzların eritileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada sarı gül vermek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments