Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tomurcuk gül görmek

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına alamet eder.

Rüyada sarı tomurcuk gül gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, rahat bir hayata adım atacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tomurcuk pembe gül görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, endişelerin biteceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada tomurcuk gül görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalettir.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül almak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, düşmanların barışacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe tomurcuk gül görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tomurcuk gül görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tomurcuk gül almak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tomurcuk gül koparmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, bundan hayır göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments