Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gül toplamak

Rüyada sarı gül toplamak

Rüyada sarı gül toplamak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı gül toplamak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Rüyada sarı gül toplamak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül topladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden gül toplamak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mor gül toplamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül toplamak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gül toplamak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada gül toplamak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada renkli gül toplamak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments