Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gül aldığını görmek

Rüyada sarı gül aldığını görmek

Rüyada sarı gül aldığını görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, tövbelerin kabul olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı gül aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Rüyada sarı gül aldığını görmek başarılarının düşeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulur.

Rüyada pembe gül aldığını görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada gül aldığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kırmızı gül aldığını görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada birinden gül aldığını görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden beyaz gül aldığını görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gül aldığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments