Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gül koparmak

Rüyada sarı gül koparmak

Rüyada sarı gül koparmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, beddua ve ah alacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada sarı gül koparmak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Rüyada sarı gül vermek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve sarı gül görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı gül aldığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden sarı gül almak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada gülerek sarılmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı gül görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada sarı gül almak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sarı pembe gül görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments