Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gül almak

Rüyada sarı gül almak

Rüyada sarı gül almak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı gül almak gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada birinden sarı gül almak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı gül vermek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz ve sarı gül görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı ve beyaz gül görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada sarı ve pembe gül görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden sarı gül almak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments