Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek

Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek

Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, karasızlık yaşayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada sarı ve kırmızı gül gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kırmızı sarı gül görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kişinin rahat nefes alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gül ve yüzük görmek gönül sızılarının dineceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gonca gül almak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve kırmızı gül görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, ondan kazanç elde edeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birisine kırmızı gül vermek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisinden kırmızı gül almak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments