Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı gömlek görmek

Rüyada sarı gömlek görmek

Rüyada sarı gömlek görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, tatsızlıkların aşılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada sarı gömlek gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı gömlek almak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk gömlek görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk gömlek giymek güzel zamanlar geçireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı gömlek görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada pembe gömlek almak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin gömleğini giymek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada siyah gömlek giyen birini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments