Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek hediye almak

Rüyada gömlek hediye almak

Rüyada gömlek hediye almak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalet eder.

Rüyada gömlek hediye almak gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada birine gömlek hediye etmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işarettir.

Rüyada gömlek hediye almak her geçen gün başarılarının artacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Rüyada hediye gömlek almak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek hediye vermek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hak yolunu bulacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada hediye gömlek görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı gömlek hediye etmek mutluluk ve saadete, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlek hediye etmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada yeşil gömlek hediye almak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments