Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı etek görmek

Rüyada sarı etek görmek

Rüyada sarı etek görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, terslik yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, büyük mutluluk duyulacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine inanılır.

Rüyada sarı etek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada sarı etek giymek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hayırlı haberlere delalet eder.

Rüyada sarı etek almak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı etek görmek rahat yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada sarı uzun etek giymek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Rüyada bol etek görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulur.

Rüyada kendini mini etekle görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments