Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mini etekle görmek

Rüyada kendini mini etekle görmek

Rüyada kendini mini etekle görmek tatsız durumların yaşanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, refah içinde olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini mini etekle gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasını mini etekle görmek günah işlemekten korunacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını mini etekle görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mini etek görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, canlanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mini etek görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi mini etek görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada mini etekle namaz kılmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments