Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı etek almak

Rüyada sarı etek almak

Rüyada sarı etek almak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işarettir.

Rüyada sarı etek almak gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işarettir.

Rüyada sarı etek almak önünün açık olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada sarı etek giymek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada sarı uzun etek giymek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sarı etek görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına alamet eder.

Rüyada etek örmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada uzun yeşil etek görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ipek etek giymek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments