Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı çiş görmek

Rüyada sarı çiş görmek

Rüyada sarı çiş görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, güç ve para kaybedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı çiş gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada sarı çiş görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sarı çiş yapmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada kızının çiş yaptığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiş yapan birini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiş temizlediğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Rüyada tabağa çiş yapmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde çiş yapmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına inanılır.

Rüyada yerde çiş görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments