Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının çiş yaptığını görmek

Rüyada kızının çiş yaptığını görmek

Rüyada kızının çiş yaptığını görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Rüyada kızının çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada kızının çiş yaptığını görmek elindekileri de yitireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çişi temizlemek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeğe çiş yapmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğe çiş yaptırmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Rüyada annenin çiş yaptığını görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada kovaya çiş yapmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin çiş yaptığını görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hem eğleneceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments