Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş temizlediğini görmek

Rüyada çiş temizlediğini görmek

Rüyada çiş temizlediğini görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada çiş temizlediğini gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş temizlediğini görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Rüyada köpek çişi temizlemek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işaret eder.

Rüyada çiş temizlemek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çişi temizlemek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek çişi temizlemek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi çişi temizlemek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada çişini odaya yapmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zararların üst üste geleceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments