Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı gerçeklere bağlı kalarak atmalısınız.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek hayal kırıklığına düşeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, iş kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments