Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna boncuk takmak

Rüyada boynuna boncuk takmak

Rüyada boynuna boncuk takmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rızkın gittikçe azalacağına işaret eder.

Rüyada boynuna boncuk takmak gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada boynuna boncuk takmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda boncuk görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada saça boncuk takmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada boncuk bileklik takmak kazanç ve kar getireceğine, başarılarının devamının geleceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk takmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu yüzük takmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yiyip içeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerin aksamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments