Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk işleme görmek

Rüyada boncuk işleme görmek

Rüyada boncuk işleme görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada boncuk işleme gördüyseniz:

  • İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir.

Rüyada boncuk işleme görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın işlemeli elbise görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, günaha gireceğine inanılır.

Rüyada işlemeli elbise görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatına bakacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada nikah işlemleri yapmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın işlemeli elbise giymek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada işlem çözmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada işleme işlemek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, asık yüzlerin güleceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Rüyada işleme işlediğini görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments