Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuk bilezik görmek

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek kendisine olan güveninin azalacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, merdiven atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bilezik gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek zenginleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu bilezik takmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada boncuklu bilezik görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, dayanışma içinde kalacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk bilezik görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments