Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk koparmak

Rüyada boncuk koparmak

Rüyada boncuk koparmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk koparmak gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Rüyada boncuk görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada renkli boncuk toplamak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, harcama gücünün artacağına delalettir.

Rüyada beyaz boncuk dizmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe boncuk görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada boncuklu takı görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Rüyada göz boncuğu görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments