Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin başağı görmek

Rüyada ekin başağı görmek

Rüyada ekin başağı görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, huzurun bozulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ekin başağı gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada ekin başağı görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin başak görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işarettir.

Rüyada başak yemek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada tarlada başak görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada arpa başağı görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet eder.

Rüyada sarı başak görmek muradınıza ereceğinize, aile içinde husumet gelişeceğine, dinde bilginleşeceğine alamet eder.

Rüyada olgun başak görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada başak tarlasında yürümek kararlar alacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments