Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı balon görmek

Rüyada sarı balon görmek

Rüyada sarı balon görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, gözyaşlarının dineceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı balon gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde gevşeklik olacaksınız.

Rüyada sarı balon görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, atılıma geçeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada birinden balon almak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada balon şişirmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon uçtuğunu görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi balonlar görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balonla uçtuğunu görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada balon balığı tutmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada balon dağıtmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isteklerini yerine geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments