Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon uçtuğunu görmek

Rüyada balon uçtuğunu görmek

Rüyada balon uçtuğunu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, insanlarla tartışacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulur.

Rüyada balon uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada balon uçtuğunu görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak mal mülk edineceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli uçan balon görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada uçan balona binmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada uçan balonla uçmak gelirinin de garanti altında olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük uçan balon görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, variyetini çoğaltacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçan balonla gezmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments