Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon dağıtmak

Rüyada balon dağıtmak

Rüyada balon dağıtmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Rüyada balon dağıtmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada balon dağıtmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balon uçmak bereketin ve verimin olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada uçan balona binmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balon şişiren birini görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada balon tutmak yükünün hafifleyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balonun üstünde uçmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işarettir.

Rüyada balon üstünde uçmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada balon toplamak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments