Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi balonlar görmek

Rüyada mavi balonlar görmek

Rüyada mavi balonlar görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi balonlar gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Rüyada mavi balon görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, batıl amele delalettir.

Rüyada mavi uçan balon görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz balon görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada mavi balon şişirmek her şeyin gönlünce olacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi balonlar görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli balon görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı beyaz balon görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı balon görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments