Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı asma yaprağı görmek

Rüyada sarı asma yaprağı görmek

Rüyada sarı asma yaprağı görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, düzenin bozulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yeni bir araba satın alınacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı asma yaprağı gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağını toplamak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı koparmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmalık asma yaprağı görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yeteneklerini geliştirmeye, yoğun stres altında kalacağına işarettir.

Rüyada asma yaprağı görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada asma yaprağı toplamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada taze asma yaprağı görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok yıpranacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada birinden asma yaprağı almak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancın artmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments