Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağını toplamak

Rüyada asma yaprağını toplamak

Rüyada asma yaprağını toplamak aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, geleceğinin parlak olacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada asma yaprağını toplamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada asma yaprağını toplamak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı toplamak bolluk içinde yaşamaya, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kişinin fena halde yanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunların yakında son bulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına delalettir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada taze asma yaprağı görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada asma yaprağı koparmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments