Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı toplamak

Rüyada asma yaprağı toplamak

Rüyada asma yaprağı toplamak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hasretlerin biteceğine delalettir.

Rüyada asma yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Rüyada asmadan yaprak toplamak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak karar vermekte güçlük çekeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı toplamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağını toplamak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Rüyada haşlanmış asma yaprağı görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada yeşil asma yaprağı yemek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, tabiri caizse can bulacağına, insanları sakinleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments