Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı görmek

Rüyada asma yaprağı görmek

Rüyada asma yaprağı görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Rüyada haşlanmış asma yaprağı görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı satın almak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmalık asma yaprağı görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinden asma yaprağı almak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, fikirlerinin can bulacağına yorulur.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprak sarmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalettir.

Rüyada asma yaprağını toplamak huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı koparmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments