Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı koparmak

Rüyada asma yaprağı koparmak

Rüyada asma yaprağı koparmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, dostlarını da iyi seçeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağı koparmak gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze asma yaprağı görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada asma yaprağı görmek ticaret ehli kişi olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada asmadan yaprak toplamak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Rüyada asma yaprağı satın almak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işarettir.

Rüyada asma yaprağı yemek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada asma yaprağı istemek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, ömür boyu süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments