Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden asma yaprağı almak

Rüyada birinden asma yaprağı almak

Rüyada birinden asma yaprağı almak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden asma yaprağı almak gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Rüyada asma yaprağı toplamak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet eder.

Rüyada toplanmış asma yaprağı görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, darda kalacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı yemek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı satın almak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada asmadan yaprak toplamak yokluk çekmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işarettir.

Rüyada birinden asma yaprağı almak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments