Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından armut almak

Rüyada dalından armut almak

Rüyada dalından armut almak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, eşlerin boşanacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Rüyada dalından armut almak gördüyseniz:

  • Olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada dalında armut yemek bazı iş birlikleri yapacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında armut görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine alamet eder.

Rüyada dalından armut toplamak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalından armut almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından armut yemek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada armut dalı görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta armut görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada iri armut görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments