Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoştan korkmak

Rüyada sarhoştan korkmak

Rüyada sarhoştan korkmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, fedakârlıklar yapacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet eder.

Rüyada sarhoştan korkmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada sarhoştan korkmak isteklerinin yerine geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, şartlarının da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoşla kavga etmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini sarhoş görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek iş sahibi olunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments