Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve sarhoş gelmek

Rüyada eve sarhoş gelmek

Rüyada eve sarhoş gelmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada eve sarhoş gelmek gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada eve sarhoş gelmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, başarılı adımlar atacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize işarettir.

Rüyada sevdiğinin eve geldiğini görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eve geldiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntılarını çözeceğine delalettir.

Rüyada eve polis geldiğini görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments