Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş gibi olmak

Rüyada sarhoş gibi olmak

Rüyada sarhoş gibi olmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş gibi olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine karşı çıkılsa da, siz kendi ihtiyaçlarınızı dile getirmekte ısrar edebilirsiniz.

Rüyada sarhoş gibi olmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Rüyada birinin sarhoş görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük zorluklar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş bayan görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, stres içinde günler geçireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş olduğunu görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, eve huzur dolacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sarhoş biriyle konuşmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, eğer işsizse iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek karanlığın biteceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments