Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoşla evlenmek

Rüyada sarhoşla evlenmek

Rüyada sarhoşla evlenmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, huzuru yakalayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Rüyada sarhoşla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Rüyada sarhoşla evlenmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşi sarhoş görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada annesini sarhoş görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına yorulur.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments