Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sarhoş görmek

Rüyada birinin sarhoş görmek

Rüyada birinin sarhoş görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sarhoş gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Rüyada abisini sarhoş görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş baba görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada yakınını sarhoş görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, amacına ulaşabileceğine delalettir.

Rüyada sarhoş gibi olmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş olmamak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve sarhoş gelmek yürek yakan biri haline geleceğine, işlerini hafifleteceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş olduğunu görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments