Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş olduğunu görmek

Rüyada sarhoş olduğunu görmek

Rüyada sarhoş olduğunu görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, alım gücünü yitireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek amaçlarına nail olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş taşımak üzüntülü haberler alacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, neşeli bir hayat süreceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ölen birini sarhoş görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkılacağı bir haber almaya, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments