Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş insanlar görmek

Rüyada sarhoş insanlar görmek

Rüyada sarhoş insanlar görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, zenginliğe sahip olacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş insanlar gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Rüyada sarhoş insanlar görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek saygın bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek başarı ve zenginlik getireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş bayan görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini sarhoş görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birini sarhoş görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada sarhoşla evlenmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bekar ise evleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments