Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş birini dövmek

Rüyada sarhoş birini dövmek

Rüyada sarhoş birini dövmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, ekmeğinin çoğalacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş birini dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Rüyada sarhoş birini dövmek büyük kazanç elde edileceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş adam dövmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş dövmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını sarhoş görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kafasının rahatlayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye rivayet eder.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine inanılır.

Rüyada sarhoş sevgili görmek kendi işine kavuşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments