Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş eş görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eşi sarhoş görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşini sarhoş görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada bira içip sarhoş olmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş olamamak kişinin sıkıntılarından arınacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sarhoş araba kullanmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments