Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoşlar görmek

Rüyada sarhoşlar görmek

Rüyada sarhoşlar görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, insanların güvenini kazanacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoşlar gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Rüyada bira içip sarhoş olmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada annesini sarhoş görmek ulvi kimse haline geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalettir.

Rüyada sarhoş bayan görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş kimse görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş baba görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sarhoş bi adam görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babanı sarhoş görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments