Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş bir adam görmek

Rüyada sarhoş bir adam görmek

Rüyada sarhoş bir adam görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş bir adam gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Rüyada sarhoş adam dövmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalettir.

Rüyada sarhoş bir adam görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına inanılır.

Rüyada sarhoş bi adam görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, rahatın yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölen kişiyi sarhoş görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, şansının hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada nişanlını sarhoş görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments