Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sarhoş görmek

Rüyada ölüyü sarhoş görmek

Rüyada ölüyü sarhoş görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü sarhoş gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada ölü birini sarhoş görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ölünün sarhoş olduğunu görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü sarhoş görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu sarhoş görmek daha fazla yakınlaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına yorulur.

Rüyada yakınını sarhoş görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kızını sarhoş görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada dayıyı sarhoş görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yaşama dört elle sarılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalettir.

Rüyada sarhoş olduğunu görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments